« Zelienople - Give It Up | Main | Antye Greie aka AGF - Einzelkämpfer »

December 10, 2009

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d834e5f17c53ef0128764197a9970c

Listed below are links to weblogs that reference Supersilent - 9:

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

EvR

6.2 vind ik echt het mooiste wat ik van ze ken, maar ik moet nodig ns wat meer gaan opzoeken van ze. dat wordt dan deel 4 of 5 denk ik.

Jan Willem

Ik vind het echt heel moeilijk bij deze band, want soms is het de mooiste ervaring ooit en op andere momenten zijn ze de lelijkste van de klas. Het enige dat altijd overeind blijft is de hoge kwaliteit. Maar je moet er net als een Duvel bier echt zin in hebben. Ik vind ze met name een band van de buitencategorie waar je eigenlijk niets zinnigs over mag en kan zeggen...

bas

mijn favoriet blijft 7, de live dvd. beste muziek-dvd die ik ken, en muzikaal in mijn top 10 van de jaren 00.

The comments to this entry are closed.

Blog powered by Typepad

Become a Fan